19. jan. 2011

Yorkshire!

Fortiden er jeg i York på en ukes studietur. Her er det mildt i forhold til hjemme, og det er deilig å kunne gå rundt i småsko.
Uken strekkes litt i begge retninger. Den første helgen var vi 4 jenter som nøt livet og byen. Lørdag var vi en tur til "Heartbeat-land", Yorkshiremoors og Whitby.  Nydelig tur, og ikke forlangt å kjøre fra York. 



Whitby er en nydelig liten by som ligger langs kysten. Abbyet ligger godt over byen og gir en flott utsikt over kysten og byen.

Etter et par dager i York med kameraet i sekken skal jeg prøve å bli flinkere til å knipse. Vi har med  noen ivrige knipsere, men det blir ikke mange bilder her av det.  Kameraet mitt havner fort i sekken, og der ligger det godt.
Det blir besøkt en god del butikker (huff, det er salg ) og som de lærere vi er på tur kaster vi oss over bøker og andre inspirasjoner som kan være med hjem til skolene våres. Både skjønnlitteratur og arbeidsoppgaver har funnet veien ned i kofferten.  Bøker er virkelig mye billigere her enn hjemme, og pengene strekker langt. Jeg krysser fingrene og håper de hjemme blir fornøyd med hva som kommer.

Det er strikkeforbud om dagen, armen og skulderen vil fortsatt ikke være med på leken :( 

Ingen kommentarer: